Bystronic start verkoop in Zuid-Afrika • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Bystronic start verkoop in Zuid-Afrika

Bystronic Sales in het Zwitserse Niederönz.

Bystronic is gestart met de directe verkoop en service van lasersnij- en buigoplossingen in Zuid-Afrika en buurlanden. Dit door een groeiende vraag naar deze producten in de regio. Het bedrijf opent het nieuwe kantoor in Johannesburg.

Met het kantoor wil het Zwitserse bedrijf bestaande klanten en het groeiend aantal nieuwe klanten in de toekomst nog beter en vollediger ondersteunen en een breed scala aan technologie en services aanbieden.

De voormalige verkooppartner First Cut overhandigt daarom de verkoop- en servicewerkzaamheden van alle Bystronic-producten aan Bystronic. Bystronic en First Cut hebben sinds 2011 nauw samengewerkt als verkooppartners in Zuid-Afrika, voor de levering van technologieën aan metaalbewerkende gebruikers.

Knooppunt

Met Johannesburg heeft Bystronic gekozen voor een belangrijk knooppunt in de Zuid-Afrikaanse markt voor plaatbewerking, als locatie voor haar nieuwe kantoren. Veel metaalverwerkende bedrijven beleveren hun klanten vanaf hier. De nabijheid van vliegveld O.R. Tambo biedt ook een goede verbinding met andere belangrijke industriële centra in het land.

Philipp Burgener is aangesteld als managing director van de nieuwe verkoop- en servicekantoren van Bystronic in Johannesburg. Als ervaren werktuigbouwkundige en bedrijfseconoom heeft hij uitstekende kennis van de industrie. Hij is sinds 2012 managing director van de Zwitserse vestiging van Bystronic en zal deze functie behouden naast zijn nieuwe functie.

Als een Zwitsers hightechbedrijf is Bystronic een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van technologieën voor lasersnijden, buigen, automatisering en service.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven