Bus importeur Kjellberg lasoplossingen • Metaal Magazine
Nieuws

Bus importeur Kjellberg lasoplossingen

Bus Industrial Tools is voor Nederland importeur van Kjellberg lasoplossingen. (foto: Bus Industrial Tools)
Bus Industrial Tools, met het hoofdkantoor in Zwolle, is sinds kort importeur voor Nederland, van Kjellberg lasoplossingen.

 

Kjellberg levert producten en technologieën voor thermisch snijden, verbinden en oplassen van materialen. Dit omvat hoofdzakelijk apparatuur en toevoegmaterialen voor de las- en plasmasnijtechniek. Bus Industrial Tools heeft in Nederland de exclusiviteit voor InFocus high-performing Tig technologieën, onder poederdek lasapparatuur (SAW) en plasma poeder oplassen.

Toepassingen

InFocus is een hoogwaardige TIG technologie. De precisie en betrouwbaarheid maken het lasproces InFocus bijzonder geschikt voor automatische toepassingen in combinatie met lineaire assen, robots en andere leidende systemen. Bijna alle staalsoorten, non-ferro en gegalvaniseerde materialen kunnen worden gelast in één laag met of zonder toevoegmateriaal; bijvoorbeeld CrNi-staalsoorten tot een materiaaldikte van maximaal 10 mm. Door middel van de tig keyhole technologie kan de InFocus ook gebruikt worden voor dikkere materialen. De SAW kenmerkt zich door zijn robuuste degelijke kwaliteit en is geschikt voor manuele, gemechaniseerde en geautomatiseerde toepassingen. Plasma poeder oplassen (Plasma Transferred Arc) is een variant op het plasma lassen. Het wordt gebruikt voor het aanbrengen van een laag op het materiaal waardoor een grotere weerstand wordt verkregen tegen bijvoorbeeld slijtage of hogere temperaturen.
Henk Krale, productspecialist Las- en Snijtechniek Bus Industrial Tools: “Het is een hele mooie uitbreiding van ons assortiment. Wij zijn trots deze producten in Nederland te kunnen leveren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven