BMO streamt live TechniShow-nieuws • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

BMO streamt live TechniShow-nieuws

BMO Automation gaat via het eigen YouTube-kanaal live demonstraties geven. Dit gebeurt op donderdag 19 maart. Geïnteresseerden kunnen afstemmen op het kanaal en van op afstand vragen stellen en live demonstraties bekijken. Het bedrijf uit Nederweert probeert op deze manier de markt te informeren over de eigen automatiseringsoplossingen.

Het wegvallen van de TechniShow en de huidige coronamaatregelen nopen tot een moderne en veilige manier van informatievoorziening, vindt Frank Biemans, directeur BMO Automation. “We merken dat CNC-verspaners manieren zoeken om geïnformeerd te worden over de innovaties die we op de TechniShow wilden gaan presenteren.”

‘Nieuw voor ons’

“Dat kun je uiteraard per mail of per telefoon doen maar het in werking zien van onze oplossingen maakt het verhaal nog duidelijker. Het is nieuw voor ons maar we hopen dat we een leuke interactie krijgen met het publiek. Bij gebleken succes gaan we door met deze manier van informeren.”

De onderwerpen die aan bod komen variëren van de nieuwste innovaties (Smart Centric E-Clamp, simpele tips om te gaan automatiseren tot aan de problematiek rondom het coronavirus en hoe de metaalsector hiermee om gaat.

Ook andere onderwerpen kunnen behandeld worden, al naar gelang de vragen die binnenkomen.

‘Ook gastsprekers voor diepgang’

“Het streven is om in de toekomst ook gastsprekers uit te nodigen om extra diepgang en duiding aan bepaalde onderwerpen te geven. Wij staan open voor aanmeldingen.”

Donderdag 19 maart vanaf 13 uur gaat de eerste Q&A live gestreamd worden via het YouTube kanaal van BMO Automation. Diezelfde dag wordt om 15 uur antwoord gegeven op de meest prangende vragen.

Geadviseerd wordt om alvast te abonneren op het kanaal, iedere abonnee krijgt een melding als de Q&A live gaat.

Link naar BMO Automation YouTube kanaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven