Ga naar hoofdinhoud

Bematen en printen met Style CNC-besturing

De Style 2016 besturing met bemaat- en printsysteem was genomineerd voor de TechniShow Innovatie Award. Tijdens de TechniShow konden metaalbewerkers kennis maken met de CNC-besturing (foto: Tim Wentink)

Tijdens de TechniShow 2016 presenteerde Style een nieuwe functie die de mogelijkheid biedt om maatvoeringen aan te brengen direct in de CNC-besturing. Tevens is het mogelijk om een tekening vanuit de besturing af te drukken.

De optie is volgens Style ontwikkeld vanuit een klantbehoefte. “Diverse klanten zochten een oplossing om meteen in de CNC-besturing bematingen aan te kunnen brengen. Omdat nog geen andere CNC-besturing deze optie biedt, hebben wij dit ontwikkeld”, vertelt Bastiaan Clement, directeur van Style CNC Machines in Bunschoten. Deze optie biedt een goede oplossing voor bedrijven die handmatig, bijvoorbeeld vanuit schets, programmeren aan de machine. Het werkstuk kan nu vergezeld worden van een tekening met maatvoering zonder dat een extra stap naar de werkvoorbereiding nodig is. Tevens kunnen tekeningen als naslagwerk worden opgeslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven