Ga naar hoofdinhoud

Belangstelling groot voor K 2013

De internationale vakbeurs voor de kunststof-en rubberindustrie, de K 2013, bouwt voort op de succesvolle editie van 2010. Na de officiële registratie-sluitingsdatum eind mei, is het duidelijk dat veel exposanten uit de kunststof- en rubberindustrie gaan deelnemen aan de ‘K’ vakbeurs in oktober 2013.

Zo’n 3.000 exposanten zullen vanaf 16 oktober tot en met 23 oktober 2013 producten, technieken en diensten tonen tijdens de K 2013 op het gebied van machines en uitrusting voor de kunststof-en rubberindustrie, grondstoffen, halffabricaten, technische onderdelen en (vezel)versterkte kunststoffen. De vraag naar standruimte is sterk toegenomen, diverse standhouders willen hun beursaanwezigheid zelfs vergroten ten opzichte van 2010. Alle negentien hallen van de Messe Düsseldorf zullen volledig in gebruik zijn. Werner M. Dornscheidt, voorzitter en CEO van de Messe Düsseldorf bevestigt het grote belang van de status van de K in Düsseldorf: “De K 2013 geeft een compleet overzicht van de veranderende wereldmarkt, en exposanten zullen opnieuw met veel innovaties komen.

 K2013 Düsseldorf Messe

Vaak zijn er tijdens de ‘K’ machines in werking en mogen bezoekers de producten meenemen, zoals deze verkreukelde ‘papieren tas’ van kunststof (foto: Paul Quaedvlieg, voor meer foto’s van de K 2010, zie ons digitale fotoalbum)

 

De meeste exposanten komen uit Duitsland, maar ook Italië, Oostenrijk, Zwitserland en de Verenigde Staten zijn goed vertegenwoordigd. Daarnaast neemt het aantal exposanten toe uit China, Taiwan en India. Op de komende K 2013 is er een speciale expositie onder de naam ´Plastics move the world´. Hierin komt alles aan bod op het gebied van mobiliteit – van lichtgewicht constructies bij voertuigen, vliegtuigen en schepen tot en met de elektrische mobiliteit, individuele mobiliteit en moderne vrijetijdsbesteding. Actuele informatie over K 2013 en de gehele kunststof-en rubberindustrie is te vinden op www.k-online.de

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven