Bediendelen ook in matte rvs • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Bediendelen ook in matte rvs

Kipp-bediendelen van rvs (zoals klemhefbomen, excenterhefbomen en beugelgrepen) zijn nu ook in een matte uitvoering te verkrijgen. De gezandstraalde producten met mat oppervlak ogen onopvallend en reflecteren niet. Wel blijven het roestvaststalen producten, dus hygiënisch.

Met de productuitbreiding komt het bedrijf tegemoet aan de wens naar matte oppervlakken voor nieuwe bediendelen, zodat deze – in tegenstelling tot de gepolijste uitvoeringen – optisch onopvallend op de achtergrond blijven. Bovendien reflecteert het materiaal niet en dat is vooral in installaties met optische sensors een voordeel.

‘Steeds vaker toegepast’

Vanwege de hygiëne is het gebruik van rvs producten in de levensmiddelenindustrie of de chemische sector absoluut noodzakelijk. Door de hoge duurzaamheid en de mogelijkheid voor hygiënische reiniging worden ze onder andere bij de installatie- en machinebouw voor gevoelige plaatsen of bij toepassingen buiten gebruikt. Roestvaststalen producten worden bovendien steeds vaker bij de autobouw en in magazijnen en bedrijfsvoorzieningen toegepast, meldt het bedrijf.

Uit voorraad

Heinrich Kipp Werk biedt alle ster- en kruisgrepen in roestvast staal en met buitendraad aan. De schroefdraadbouten worden mechanisch via een borgstift met de behuizing verbonden. Daardoor zijn verhoogde draaimomenten zonder problemen mogelijk. De nieuwe Kipp rvs producten zijn per direct uit voorraad leverbaar. Kipp Nederland zetelt in Zoetermeer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven