AWL toont laserlassen en procesintegratie op EuroBlech • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

AWL toont laserlassen en procesintegratie op EuroBlech

AWL is tijdens de EuroBlech te vinden in hal 13, standnummer B148 (foto: AWL)

Van 25 t/m 29 oktober staan op de stand van AWL-Techniek tijdens de EuroBlech in Hannover (D) laserlassen, procesintegratie en global partnership centraal.

In steeds meer machines van AWL wordt laserlassen als verbindingstechnologie toegepast. Enerzijds vanwege de hoge snelheid, anderzijds vanwege de cosmetische aspecten waarbij nabewerking nauwelijks nodig is. Ook het toepassen van laserlassen op bijzondere materialen, waaronder aluminium is een actueel thema. AWL heeft hierin al veel ervaring opgedaan, waarover het bedrijf graag met bezoekers in gesprek gaat.

Flexibiliteit in productie

AWL heeft recent diverse machines ontwikkeld en gebouwd waarbij flexibiliteit de hoofdrol speelt. Door de combinatie van nieuwe verbindingstechnieken en diverse processen, inclusief handling en logistiek, is het mogelijk om meerdere productvariaties op één machine te produceren, waarbij de kwaliteit van het eindproduct en het realiseren van een hoge output gewaarborgd blijven.

Uitbreiding global footprint

Naast vestigingen in Nederland, Tsjechië, China en een strategisch partnerschap met JR Automation in Noord-Amerika heeft het bedrijf zijn pijlen nu gericht op Mexico. De ontwikkeling van met name de automobielindustrie in Mexico is groot en om klanten daar lokaal support te kunnen bieden, is besloten om daar ook daadwerkelijk te vestigen. Het bedrijf is zo nog beter in staat om wereldwijd partner te zijn voor haar klanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven