Amada Weld Tech levert voor vitale sector • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Amada Weld Tech levert voor vitale sector

High Duty DC Resistance Welding Power Supply DC2013 T (foto: Amada Weld Tech).

Amada Weld Tech kondigt meer strategische partnerschappen aan met fabrikanten van accumodules. De leverancier voor onder meer de medische en accuindustrie, is door de Britse overheid aangemerkt als ‘supporting’ fabrikant voor de productie van ventilatoren en medische systemen. Daarom heeft het bedrijf de productie de afgelopen weken verhoogd.

“Nu de Covuid-19-pandemie zich blijft ontwikkelen en de overheden werken aan het indammen van de verspreiding van het virus, vormt stroomuitval in ziekenhuizen een grote uitdaging”, meldt het bedrijf. Noodaggregaten vormen de eerste verdedigingslinie, maar bij een totale of langdurige stroomstoring is accutechnologie van cruciaal belang.

Back-up

Levensondersteunende apparatuur, zoals de ventilatoren waar tijdens deze crisis grote vraag naar is, moet een betrouwbare back-up accuoplossing hebben om de patiënt te kunnen blijven verzorgen bij een totale stroomstoring.

De accutechnologie is ook noodzakelijk om ervoor te zorgen dat vitale apparatuur in werking blijft tussen een stroomstoring en de omschakeling naar noodgeneratoren. Bovendien zorgt de accustroom voor essentiële ondersteuning en bewaking wanneer patiënten van de ene naar de andere afdeling worden overgebracht.

Productie opvoeren

Amada Weld Tech heeft technologie als de High Duty DC Resistance Welding Power Supply DC2013 T en parallelle spleetlaskoppen geleverd aan fabrikanten van accupakketten. Zo kunnen zij hun productie, juist in deze tijd, verhogen.

Amada Weld Tech heeft de eigen productie ook opgevoerd in overeenstemming met de eisen van de industrie om de meest geavanceerde lasoplossingen voor de productie van accumodules te kunnen blijven leveren.

Maatregelen getroffen

Bij Amada Weld Tech zijn maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk medewerkers thuis kunnen werken. De meeste regionale verkoop- en servicekantoren van het bedrijf zijn gesloten. Het personeel kan klanten van op afstand helpen en ondersteunen.

In de productiefaciliteiten die de apparatuur en systemen produceren die cruciaal zijn voor de verdere productie van ventilatoren en andere vitale technologie, heeft het bedrijf diverse maatregelen doorgevoerd. Dit om zowel de medewerkers als de afnemers van de producten te beschermen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven