Ga naar hoofdinhoud

Amada met fiberlaser naar Techni-Show

Tijdens de komende Techni-Show in Utrecht zal Amada o.a. de lasersnijmachine FOL-3015 AJ exposeren. In 2010 was deze fiberlaser een van de noviteiten van de EuroBlech in Hannover (D). In roestvast staal van 1 mm dik zijn met deze 4 kW laser snijsnelheden haalbaar tot circa 60 m/min.

Het hart van de installatie van de Amada lasersnijmachine FOL-3015 AJ, de resonator, produceert een laserlicht waarvan de golflengte, in vergelijk met conventionele  gaslasermachines, maar een tiental bedraagt (976 nm). Deze technische bijzonderheid maakt het mogelijk het laserlicht in een lichtgeleider samen te bundelen en het over grotere afstanden en zonder rendementsverlies te transporteren. Lees hier meer over de 4 kW fiberlaser van Amada.

Amada width =

De Amada de fiberlaser lasersnijmachine FOL-3015 AJ die Amada zal tonen tijdens de Techni-Show 2012 in Utrecht (foto’s: Amada). Lees meer over lasers in het bijgevoegde artikel. De film geeft een impressie van de deelname van Amada aan de EMO Hannover 2011 waar deze fiberlaser ook is getoond.

 

pdf bestand  artikellasers

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven