Ga naar hoofdinhoud

Aanmelden innovaties awards Techni-Show

De inschrijving voor de Techni-Show Innovatie Awards 2014 is van start gegaan. De prijzen worden tweejaarlijks uitgereikt aan exposanten – of klanten van exposanten – van vakbeurs Techni-Show. De strijd gaat om de vakprijs voor het meest innovatieve product. Daarnaast is een publieksprijs en een Made in Holland Award te vergeven.

De inzending moet innovatief en relevant zijn voor de metaalindustrie. De innovatie is verfrissend, origineel en praktisch. En het product moet een toegevoegde waarde hebben voor de gebruiker in relatie tot de investeringen en kosten.

 

techni show awards_2012

Alle winnaars van 2012 na het bekend maken van de Techni-Show en ESEF awards in het media-plaza in Utrecht (foto: Paul Quaedvlieg)


Platina, goud en zilver

De vakprijs kent een platina, gouden en zilveren award. Het is na inschrijving aan de jury om de inzendingen te beoordelen op mate van innovatie, marktwaarde, business potentieel en functionaliteit. In januari 2014 worden de genomineerden bekendgemaakt tijdens een persconferentie. De winnaars worden bekendgemaakt op de eerste beursdag van Techni-Show 2014, van 11 tot en met 14 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

De jury
De jury van de vakprijs voor de Techni-Show Innovatie Awards bestaat dit jaar uit: Reinold Tomberg, (Metaal Magazine, voorzitter van de jury); Franc Coenen (Made in Europe); Rolf Elling (Vraag en Aanbod); Eric Weustink (MetaalNieuws); Harry Steunenberg (Technishow Magazine); Frans van der Brugh (Koninklijke Metaalunie) en Bart Meijer (Saxion). Inschrijven voor de Techni-Show Innovatie Awards 2014 kan tot en met vrijdag 15 november 2013.

De winnaars van 2012
Het Bewerkingscentrum HSM 400 ULP met ITM van GF AgieCharmilles won in 2012 de platina vakprijs (zie ook de foto bij het intro van dit bericht, het ITM-systeem van GF AgieCharmilles in actie)Renishaw ging er vandoor met de gouden plak voor de meetopstelling Equator met parallelkinematische structuur. En zilver was voor de Afkantpers HD-1003 ATC NT met automatische gereedschapswisselaar van Amada. Ook het publiek kon een stem uitbrengen. De publieksprijs is gewonnen door Valk Welding met de 3D Free Shape Welding Solution. De operator hulp van Safan was de winnaar van de Made in Holland Award 2012. Lees meer in het bijgevoegde artikel:

 

pdf bestand  nominaties techni show 2012 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven