5 -7 november Metavak in Gorinchem • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

5 -7 november Metavak in Gorinchem

Volgende maand gaat Metavak & Gebruikte Machinevak van start. Op 5, 6 en 7 november komt in Evenementenhal Gorinchem de metaalbranche samen. Er kan tijdens deze drie dagen volop worden genetwerkt in een ontspannen en gemoedelijke sfeer.

Veel bedrijven kiezen bewust voor deze Nederlandse vakbeurs. Met name de mogelijkheid van netwerken staat centraal. Een kleine 200 exposanten vertegenwoordigen zijn aanwezig.

 

Safandarley:  “Metavak blijft voor ons een belangrijk trefpunt voor nieuwe en bestaande relaties. Het persoonlijke contact is voor ons belangrijk en daarvoor is Evenementenhal de perfecte gelegenheid. In deze gastvrije en ontspannen omgeving worden de ontwikkelingen en nieuwtjes in de branche uitgewisseld”.

 

Hurco: “De openingstijden zijn van ´s middags tot ’s avonds waardoor men geen file heeft en geen werkdag verliest. Ook het personeel heeft daardoor de mogelijkheid de beurs te bezoeken zonder veel productieverlies. Het parkeren is goed geregeld en zonder kosten. Door de kleinschaligheid van dergelijke beurzen is er totaal geen gestreste sfeer”.

 

Van Hoorn Machining: “Deze gemoedelijke beurs, zonder enkele verplichtingen, geeft de belangstellende de ruimte om zich goed te laten informeren over onze aanwezige producten op zaag- en opslaggebied. Van Hoorn Machining, die vanaf de start van Metavak deelneemt, haalt uit deze beurs een optimaal resultaat”.

 

Hier gratis entreebewijzen voor Metavak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven