5.000 euro voor nieuwe medewerker Hutten Metaal • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

5.000 euro voor nieuwe medewerker Hutten Metaal

Hutten Metaal Staalbouw in Hardenberg is gestart met een opmerkelijke campagne om personeel te werven. Een constructiebankwerker, onderhoudsmonteur of montagemedewerker die voor 1 oktober nieuw in dienst komt, ontvangt namelijk 5.000 euro tekengeld. Geïnteresseerden kunnen via een WhatsApp solliciteren.

Bedrijven in de industrie hebben grote moeite om geschikte medewerkers vinden die met hun handen willen werken. Hutten Metaal Staalbouw is daarom met deze manier van personeelswerving gestart. Het bedrijf heeft diverse openstaande vacatures.

3 functies

De actie met het tekengeld geldt voor drie functies: constructiebankwerkers, onderhoudsmonteurs en montagemedewerkers. Het nieuwe arbeidscontract moet voor 1 oktober getekend worden. De 5.000 euro wordt bij aanvang van het dienstverband direct op de bankrekening van de werknemer gestort.

Aan zich binden

Door het bieden van tekengeld hoopt Hutten Metaal Staalbouw nieuwe medewerkers aan zich te binden.

De enige voorwaarden die het bedrijf stelt zijn dat de nieuwe medewerker de afgelopen 2 jaar niet in dienst is geweest van Hutten Metaal Staalbouw, in het bezit is van relevante diploma’s, en bovendien 6 maanden in dienst blijft.

Sollicitanten kunnen tevens gebruikmaken van een speciaal WhatsApp nummer om nog makkelijker te solliciteren.

Hutten Metaal Staalbouw is gespecialiseerd in complexe staalbouwconstructies. Er werken momenteel 110 mensen. Het bedrijf heeft in Hardenberg een productiecapaciteit van 13.000 ton staal per jaar en een productieoppervlak van 11.000 m².

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven