4InnovatorsDays springt in gat TechniShow - UITGESTELD • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

4InnovatorsDays springt in gat TechniShow – UITGESTELD

Q-Fin, Kumatech, Valk Welding en LVD organiseren op 18 en 19 maart samen een huisshow in de showroom van Q-Fin in Bergeijk. Zij springen met 4InnovatorsDays in het gat dat is ontstaan door het uitstellen van de TechniShow.

UPDATE 13 mei: Evenement tot nader order uitgesteld, stelt Q-Fin. (eerder door het grote aantal aanmeldingen al verplaatst van maart naar 27-28/5 mei.

Doordat de TechniShow wordt verplaatst naar 1 t/m 4 september, zit er opeens een gat in onze drukke planningen en staan de bedrijven vol installaties en andere producten voor de beurs, aldus de initiatiefnemers. De 4 ondernemers bedachten daar met 4InnovatorsDays een oplossing voor.

Q-Fin

Op deze huisshow staan in de showroom van Q-Fin diverse machines, waaronder de voor de TechniShow Innovation Award genomineerde planetaire finish machines F600 SP4 en de nieuwe 1500 mm brede ontbraammachine F1500. Alle Future Finish machines zullen worden gedemonstreerd.

Kumatech

Kumatech demonstreert drie agv’s. De Pallet Jack transport (pallets en stapelrekken), de Tractor Tom transport (pallets) en de Dual John met rollenbaantransport (bakken en kratten). Daarnaast laat het bedrijf één Kuma 2000 plaatwerkidentificatie-machine zien en een Techman cobot die de Kuma 2000 belaadt.

Valk Welding

Valk Welding zal zijn cel met alu-lasrobot tonen. Deze cel wordt beladen door een cobot en zal tijdens het event pennenbakjes produceren.

LVD

LVD combineert de gerobotiseerde buigcel Dyna-Cell met een elektrisch aangedreven Dyna-Press kantbank. Daarnaast is de 80 ton 2500 mm EFL kantbank te zien, inclusief software. Ook is er de mogelijkheid om de machines van Bax Metaal, inclusief de Dyna-Cell, te bezichtigen.

18 en 19 maart

De huisshow wordt op woensdag 18 en donderdag 19 maart georganiseerd bij Q-Fin, Wilgenakker 8, 5571 SJ Bergeijk. Dit gebeurt op woensdag van 10 tot 18 uur en op donderdag van 10 tot 20 uur.

Graag vooraf aanmelden door een e-mail te sturen naar een van de 4 organisatoren (bijvoorbeeld marketing@valkwelding.com). Geef aan welke dag en welk tijdstip uw voorkeur heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven