Twee lezingen Cadmes op Techni-Show • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Twee lezingen Cadmes op Techni-Show

In hal 11 informeert Cadmes tijdens de Techni-Show 2014 de metaalbranche over de mogelijkheden om door middel van automatisering het engineering- en productieproces te kunnen optimaliseren. Daarnaast biedt Cadmes meerwaarde voor de bezoeker met een tweetal inhoudelijke sessies.

De eerste lezing heeft als thema ‘Intelligenter engineeren in plaats van harder werken’. Cadmes laat in deze sessie zien hoe zij de engineeringsafdeling kan helpen met de tools als SolidWorks, maar ook met de ondersteuning in de vorm van support of training. Deze sessie wordt gegeven door Renso Kuster (technical manager pre-sales) bij Cadmes, op dinsdag 11 maart om 14.00 uur, donderdag 13 maart om 11.00 uur en vrijdag 14 maart om 13.00 uur.

Mastercam

De tweede lezing gaat in op de vraag: ‘Hoe kun je efficiënter werken in productie met Mastercam for SolidWorks?’. In deze sessie laat Cadmes zien dat als een ontwerp klaar is, Mastercam, dat aansluit op SolidWorks, de productie verder kan stroomlijnen. Mastercam is een CAM-systeem en maakt op basis van 2D- en 3D-CAD-tekeningen de NC- besturingsprogramma’s voor de productiemachines. Mastercam heeft analysefuncties die de bewerkingsvolgorde en de benodigde gereedschappen berekenen. Deze sessie wordt gegeven door Frank Voesenek (senior consultant CAM) op donderdag 13 maart om 16.00 uur.

Inschrijven voor één of beide presentaties kan via de website van Cadmes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven