Spinner prominent bij Limas • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Spinner prominent bij Limas

Tijdens de Techni-Show 2014 heeft Limas uit Neer in hal 12 een prominente plaats is hierbij ingeruimd voor Spinner. Limas exposeert in Utrecht vier Spinner machines. Op draaigebied is dit een TC400 MC draaibank met aangedreven gereedschappen en Siemens besturing.

Ook presenteert Limas tijdens  de Techni-Show 2014 twee drie-assige bewerkingscentra van Spinner. Uit de productgroep hoogdynamische machines een VC750 machine met lineaire geleidingen en uit de productgroep universele bewerkingscentra een MCV1000 machine met blokgeleiding.  Bijzondere aandacht gaat uit naar de vijassige U5-1520 machine met zowel een draaizwenktafel met een diameter van 650 mm en daarnaast een vaste tafel van 920 mm x 540 mm. Hierdoor is deze machine geschikt voor zowel vijfassige bewerkingen vanaf de rondtafel als voor het bewerken van  lange werkstukken tot 1520 mm. Alle bewerkingscentra zijn uitgerust met de nieuwste Heidenhain 620 besturing.

 

U_1520_rechts_gegenlager_freigestellt_neues_paneel Limas Spinner Techni-Sow

Een Spinner bewerkingscentrum met links een vast bed en rechts een draaizwenktafel voor vijfassig werk (foto’s: Limas)

 

Matec

Van Matec toont Limas een vijfassige zwenkkopmachine van het type 30 HV. Deze heeft een bereik van 3000 mm x 800 mm x 1100 mm en een geïntegreerde rondtafel in het bed. Gezien afmetingen en werkbereik zal volgens Limas deze machine een van de highlights op de Techni-Show vormen.

 

30hvu Matec Limas Techni Show Utrecht

De vijfassige Matec die Limas in Utrecht toont met een in het machinebed geïntegreerde rondtafel

 

DMT-Kern

Van DMT-Kern (zie de foto bij het intro van dit bericht) presenteert Limas in Utrecht  een CD 650 vlakbed-’teach-in’-draaimachine die uitgerust is met de nieuwe Heidenhain 620 Manualplus besturing en revolver met aangedreven gereedschappen, in combinatie met een multifixhouder. Dit maakt deze machine in de visie van Limas tot een alleskunner voor nauwkeurige bewerkingen in enkelstuks maar ook series.

 

350 x 263 Ontwerp Limas stand Techni-Show Utrecht

Het ontwerp voor de stand van Limas voor de Techni-Show 2014

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven