Pack met Schuler Beutler op Techni-Show • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Pack met Schuler Beutler op Techni-Show

Pack International en Schuler Beutler presenteren tijdens de Techni-Show 2014 in Utrecht in hal 7 de nieuwe C-frame pers C-Flexline. De persen zijn leverbaar met perskrachten van 630 kN, 1.000 kN en 1.600 kN.

De Schuler-dochter Beutler in Zwitserland ontwikkelde de C-pers vooral met het oog op de modulaire opbouw (de opbouw kan worden aangepast), flexibiliteit (grote doorgang naar achteren) ergonomie (eenvoudig te bedienen vanaf de vloer worden bediend, en bij handmatig inlegwerk heeft de zittende operator meer plaats).

Een pers van Schuler Beutler zoals vorig najaar geëxposeerd tijdens de BlechExpo in Stuttgart (D) (foto: Reinold Tomberg). Bekijk hieronder de video voor meer informatie over C-persen:

Spelingsvrij

Kenmerkend is volgens Pack Marketing de geleiding van de ram over voorgespannen, spelingvrije lineaire rollagers, dit maakt de C-Flexline nauwkeurig. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld onderdelen met een kleinere snijspeling kunnen worden gemaakt. Het aantal slagen gaat tot 120 per minuut. Een hoge slagsnelheid resulteert in een lagere werkstukprijs. Schuler Beutler heeft nog meer persen in zijn portfolio: de snelpons-automaat MCF met een perskracht van 630 kN tot 2000 kN (tot 300 slagen per minuut), MC-ponsautomaten in uitvoeringen tot 5000 kN en C-framepersen tot 2500 kN.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven