Onmisbare plaatwals moet direct beschikbaar zijn • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Onmisbare plaatwals moet direct beschikbaar zijn

Een plaatwals is een cruciale machine voor een metaalbewerker. Je kunt eigenlijk niet zonder. Een plaatwals heeft natuurlijk niet het eeuwige leven en binnen een bepaalde tijd zal deze vervangen moeten worden. Dan wil je een machine die uiteenlopende mogelijkheden biedt, maar wel direct beschikbaar is en het liefst ook nog tegen een gunstige prijs.

Mach4Metal voorziet in bovenstaande klantbehoeften. In het Gelderse Babberich staat continue een groot aantal gebruikte plaatwalsen op voorraad met de meest uiteenlopende specificaties die in verschillende behoeften voorzien. Machines die bijvoorbeeld rekening houden met verschillende plaatdiktes, walsbreedtes en buigradiussen. Er is een gevarieerd aanbod van plaatwalsen qua afmeting, gewicht en vermogen. De compacte plaatwals brengt bijvoorbeeld diverse pijpen in de gewenste vorm, terwijl een grote, zwaardere plaatwals pompbehuizingen, rompen en trechters creëert voor diverse installaties. Elk werkstuk heeft haar eigen klantspecificaties en materiaaleisen, dus Mach4Metal probeert in die diverse klantbehoeften te voorzien qua aanbod van plaatwalsen.

Snel op plek van bestemming

Zoals gezegd is een plaatwals een veelgebruikte metaalbewerkingsmachine en dus eigenlijk onontbeerlijk in de dagelijkse praktijk van een metaalbewerker. De directe beschikbaarheid van de machine is dus van groot belang.  Zodra je een keuze hebt gemaakt uit een plaatwals bij Mach4Metal, zorgt deze er voor dat de machine razendsnel op de plek van bestemming komt. Dat is het grote voordeel ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe plaatwals waarop je weken, maar soms wel maanden moet wachten. Die tijd heb je echter niet, want het werk gaat door.

Een ander voordeel van een gebruikte machine is dat deze veel gunstiger zijn geprijsd dan een spliksplinternieuwe. Terwijl ook tweedehands machines van jonge datum vaak over moderne features beschikken die je in staat stelt om precies de gewenste walsbewerkingen te maken. De medewerkers van Mach4Metal adviseren je met als doel om exact de goede keuze te maken uit het aanbod plaatwalsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven