Hurco present op Techni-Show en Metav • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Hurco present op Techni-Show en Metav

Hurco biedt de mogelijkheid om de nieuwe vijfassers, hogesnelheidsmachines en draaibanken onder spaan te bekijken in Utrecht op de Techni-Show, maar uiteraard ook tijdens de Metav 2014 in Düsseldorf (D).

In Utrecht toont Hurco tijdens de Techni-Show 2014 naast de nieuwe vijfasser VMX 42 SRTi ook een draaibank TMM8 met aangedreven gereedschappen en op de staat van Hagro staat het hogesnelheids-bewerkingscentrum VMX 42 HSi.

 

VMX42SRTi Hurco Techni Show

Het hogesnelheids-bewerkingscentrum VMX 42 HSi van Hurco (foto’s: Hurco)

 

 

Verzonken draaitafel

De VMX 42 SRTi is uitgerust met een zwenkbare 12.000 toeren motorspindel met 120 Nm spilkoppel. De in het machinebed verzonken draaitafel met een diameter van 600 mm heeft eentorquemotor met 100 rpm en een aandrijfkoppel van 1150 Nm. Daarnaast is er voldoende ruimte om meerdere machineklemmen te monteren voor drie-assige werkzaamheden op het naastgelegen machinebed.

 

Ultimotion

Het bewerkingscentrum VMX 42 HSi is uitgerust met een 18.000 toeren motorspindel en ijlgangen tot 45 m/min. Freesvoedingen tot boven de 30 m/min zijn op deze machine haalbaar mede dankzij Ultimotion. Dit is een software met een variabele look-ahead van 10.000 regels en een regelverwerkingssnelheid van slechts 0,4 ms.

 

Metav

In Düsseldorf worden tijdens de Metav eveneens een vijfasser VMX 42 SRTi, een draaibank TMM8 en een hogesnelheids VMX 24 HSi met vierde as onder spaan getoond. Bekijk hier een video over de mogelijkheden van Hurco.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven