Ga naar hoofdinhoud

Een nieuw B-merk of een gebruikt A-merk?

De aanschaf van een metaalbewerkingsmachine is bepaald geen sinecure. U moet met de moderne eisen en wensen van de klant mee qua bewerkingskwaliteiten, maar anderzijds wilt en kunt u ook niet de hoofdprijs betalen voor een nieuwe geavanceerde machine. Wordt het dan een nieuwe machine van een B-merk of is een gebruikte machine van een A-kwaliteit toch een beter alternatief?

Een nieuwe machine van een B-merk heeft ontegenzeggelijk als voordeel dat deze is uitgerust met de nieuwste technieken. De hamvraag is: heeft u die snufjes nodig? Dat hangt uiteraard af van de eisen en wensen die uw klant aan de bewerkingen van het product stelt. Veelal zijn gebruikte metaalbewerkingsmachines van A-merken nog prima in staat om aan die klantspecificaties te voldoen. Mach4Metal beschikt over een ruim assortiment van jong gedateerde types en modellen waarover de medewerkers u alle ins en outs kunnen vertellen.

Betere productiekwaliteit

Nieuw klinkt natuurlijk zeer aantrekkelijk, maar de actueel hoge materiaal- en grondstoffenprijzen maken zo’n aanschaf relatief duur. Tweedehands machines van A-merken zijn relatief goedkoper. En voor de kwaliteit hoeft u het niet te laten, want een gebruikte machine van een A-merk doet niets onder voor een nieuwe machine van een B-merk. Machines die in de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw zijn geproduceerd zijn van zeer goede materiaalkwaliteit; tegenwoordig worden ze zo niet meer gemaakt. Dus van een gebruikte machine met A-kwaliteit kunt u nog zeer lang plezier hebben!

De medewerkers van Mach4Metal kunnen u helpen om de juiste keuze voor een gebruikte machine van een A-merk te maken. Ze luisteren goed naar uw eisen- en wensenpakket en zoeken daar de juiste machine bij. Mach4Metal heeft honderden meest uiteenlopende metaalbewerkingsmachines op voorraad in het Gelderse Babberich.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven