Compacte Rump werpstraler bij Hevami • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Compacte Rump werpstraler bij Hevami

De firma Hevami Oppervlaktetechniek uit Veghel zal op de komende Techni-Show 2014 de nieuwe, compacte Muldenband (ook wel trommelband genoemd) werpstraalmachine van Rump Strahlanlagen presenteren.

De straalkamer van deze werpstraler is, zoals bij elke installatie van Rump, volledig opgebouwd uit 12% mangaanstaal. Verder is de machine voorzien van de R320 turbine die is voorzien van een 7,5 kW energiezuinige motor. De filterinstallatie is geïntegreerd aan de achterzijde van de machine zodat de machine weinig vloeroppervlakte (ca. 3 m x 3 m) nodig heeft en de machine in combinatie met de geringe hoogte van 4 m veelal probleemloos op te stellen is.

De machine is geschikt voor een vulvolume van 200 liter bij een maximaal chargegewicht van 400 kg en maximaal stukgewicht van 20 kg met een maximale lengte van 300 mm. Naar wens is de machine eventueel ook te leveren met een automatische belader.

compacte_muldenband_werpstraalmachine_za_hevami_techni_showDeze eerste compacte Muldenband uitvoering is verkocht aan de firma Waayenberg Coatings in Barneveld, die naast deze machine ook een compacte hangbaan en grotere doorloopwerpstraalmachine van Rump in gebruik heeft (foto’s: Hevami/Rump).

 

 

 

 

Bekijk de video met een interview met Marcel Adriano van Rump tijdens de Hannover Messe 2013:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven