Ga naar hoofdinhoud

Twenty4 webvertising 20220404

Waarom geen tweedehands CNC draaibank?

U kent als geen ander de huidige problemen met de aanschaf van een nieuwe CNC draaibank. Lange wachttijden, torenhoge prijzen. Waarom dan geen aanschaf van een gebruikte CNC draaibank overwegen? Deze zijn betaalbaarder, bieden vaak meer mogelijkheden voor de zwaardere, forsere bewerkingen en het allerbelangrijkste: gelijk beschikbaar!

Zeker wanneer u enkelstuks assen en cilinders laat bewerken levert een nieuwe CNC draaibank weinig rendement op en creëert u een lange Return On Investment. Desalniettemin moet u niet afzien van een CNC-gestuurd exemplaar, want doordat de machine computergestuurd is, kan deze zeer fraaie, gedetailleerde en nauwkeurige bewerkingen maken. Kortom, het apparaat levert een constant hoge kwaliteit die uw klant verlangt.

Mach4Metal heeft een enorm ruime keus in volledig CNC-gestuurde draaibanken of zogeheten teach-in exemplaren. Laatstgenoemde draaibanken zijn eenvoudiger geprogrammeerd, waardoor draaiers sneller kunnen werken. Dit soort exemplaren zijn zeer geschikt voor de productie van enkelstuks of kleine series van bepaalde producten met een relatief makkelijke bewerking.

Rijk uitgerust

Daarnaast biedt deze specialist in tweedehands metaalbewerkingsmachines uit het Gelderse Babberich een rijke variatie aan diverse uitrustingen van CNC draaibanken. Er zijn exemplaren waarbij het te bewerken product automatisch overgepakt kan worden. Daardoor is de as of cilinder aan beide zijden te bewerken. Verder zijn er bij Mach4Metal machines met een Y-as verkrijgbaar waarbij de gereedschapsrevolver naar voren en achteren komt om producten te kunnen vlakken. De meeste CNC-draaibanken zijn uitgerust met een positioneerbare C-as, zodat het mogelijk is om met behulp van de beweegbare klauwplaat een speedbaan te frezen. Ook herbergen de CNC-draaibanken vaak een gereedschapmeetsysteem, spanentransporteur en cooling.

Mach4Metal verkoopt alleen CNC-draaibanken met besturingen van betrouwbare leveranciers, zoals Fanuc, Heidenhain, Siemens of Mazaktrol. De draaibank is in het magazijn in Babberich functioneel te testen. Mach4Metal zorgt er voor dat uw nieuwe aankoop naar de plek van bestemming wordt getransporteerd en in gebruik wordt gesteld. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven