Ga naar hoofdinhoud

Zes machines van Grob voor KMWE

Marc Evers (l), Twan Verspaandonk (m) en operator Jeroen Vogels van KMWE voor een van de G550 bewerkingscentra van Grob. De horizontale uitvoering zorgt voor stabiliteit en een goede spanenval (foto: Jan Oonk)

Bij KMWE in Eindhoven heeft, met de komst van een G550 horizontaal vijfassig bewerkingscentrum, een vijfde machine van Grob zijn intrede gedaan. Een zesde freesdraaicentrum volgt later dit jaar. Opmerkelijk aantal, maar de machines van Grob sluiten qua mogelijkheden en stabiliteit dan ook naadloos aan op de uitdagingen van het bedrijf.

“We kijken voortdurend naar de roadmaps van onze klanten, zodat we een beeld krijgen van wat er de komende jaren op ons af komt qua producten, materialen en aantallen”, zegt COO & CTO Marc Evers over de manier waarop KMWE de ontwikkelingen op de markt volgt. Een en ander heeft de afgelopen jaren bij KMWE geleid tot de aanschaf van drie bewerkingscentra van Grob van het type G550, waarvan één bij de vestiging in Maleisië. Verder nog een van het type G550 (voor de volumeverspaning van aluminium, geplaatst bij Dutch Aero) en een wat kleinere G350 voor de bewerking van staal en titaanlegeringen. De machines van Grob worden in ons land op de markt gebracht door Eritec in Hengelo (Ov).

In een komend nummer van Metaal Magazine een reportage over de KMWE machines van Grob. Wil u dat niet missen, neem dan nu een abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven