Wila lanceert webshop voor gereedschap • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Wila lanceert webshop voor gereedschap

De webshop van Wila maakt het eenvoudig om de juiste gereedschappen te vinden en te bestellen (foto: Wila)

Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Wila een webshop voor gereedschappen gelanceerd. In deze webshop is een uitgebreid overzicht te vinden van standaard boven- en ondergereedschappen.

In de webshop kunnen offertes direct worden opgevraagd, marktprijzen en levertijden worden weergegeven en bestellingen geplaatst. Tevens is er een veelvoud aan relevante productinformatie in de webshop te vinden over opspan- en bombeersystemen, maar ook over accessoires. Er zullen regelmatig updates plaatsvinden van nieuwe relevante productinformatie zodat u altijd op de hoogte kunt zijn en er zullen nieuwe features worden toegevoegd om de functionaliteit van de webshop te verrijken.

Webshop concept

Om een offerte op te vragen of een bestelling te plaatsen, dient de klant zich eenmalig te registeren in de webshop. Tijdens registratie worden de door Wila geselecteerde ‘Authorized Service Partners’ weergegeven. Wila hecht veel waarde aan de samenwerking met deze lokale service partners om de eindklant de best mogelijke support te kunnen geven. Zo is er altijd een direct aanspreekpunt in eigen omgeving, terwijl de bestelling eenvoudig online kan worden geplaatst. Levering van producten alsmede facturatie worden rechtstreeks door Wila afgehandeld. Deze online mogelijkheden en de samenwerking met onze Authorized Service Partners zorgen ervoor dat de responstijd wordt bekort en de logistieke afhandeling versneld, terwijl de vertrouwde relatie blijft bestaan.

Nadat de registratie is afgerond is er de mogelijkheid direct offertes op te vragen, levertijden te raadplegen en orders te plaatsen. Bij het plaatsen van de order selecteert de eindklant de definitieve Authorized Service Partner. Indien van toepassing kunnen verkregen promotiecodes of vouchers, die uitgegeven zijn door de Authorized Service partner, geactiveerd worden. Verleende kredietlimieten kunnen worden benut, gangbare betaalmethoden kunnen worden gekozen.

In een groot aantal landen zijn er al Authorized Service Partners beschikbaar. Deze groep Partners wordt in de loop van de tijd mondiaal uitgebreid. In landen waar Wila momenteel nog niet actief is, of onvoldoende marktdekking heeft, heeft de eindgebruiker de mogelijkheid om een Authorized Service Partner aan te dragen. Deze partners zullen door Wila worden getoetst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven