Ga naar hoofdinhoud

Werner Meijer managing director Dymato

Werner Meijer is door Dymato in Veenendaal aangesteld als managing director. Hij zal de leiding van het bedrijf gaan overnemen van de huidige eigenaren Ingrid en Theo Coffeng.  Met deze stap komt een jongere generatie in het bedrijf.

Ingrid en Theo Coffeng hebben Dymato in de afgelopen jaren uitgebouwd tot een succesvolle vertegenwoordiger van de machinefabrikanten Hyundai Wia, Mitsubishi Electric, Röders TEC, Hanwha, bavius, Gurutzpe en Hegenscheid MFD.

‘Ruime ervaring’

Werner Meijer heeft een achtergrond binnen de werktuigbouwkunde en bedrijfskunde. Hij werkt inmiddels al zo’n 30 jaar in de B2B sector, voornamelijk binnen de maakindustrie en logistiek/automatisering en heeft ruime ervaring.

Hij heeft een internationaal netwerk weten op te bouwen binnen technische en commerciële projectorganisaties.

‘Volgende groeistap’

Met zijn start bij Dymato eerder deze maand keert Meijer weer fulltime terug naar de maakindustrie. “Een fantastische kans om Dymato naar een volgende groeistap te mogen leiden, waarbij teamwork key is”, geeft hij aan.

“Er zijn volop mogelijkheden en kansen om onze positie te versterken en uit te breiden.”

Het echtpaar Coffeng ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

‘Groei klanten faciliteren’

“De uitdagingen die de maakindustrie op dit moment ervaart versterken de vraag naar samenwerking en het delen van kennis binnen de supply chain.”

“Met de knowhow van ons team en de vooruitstrevende ontwikkelingen van onze leveranciers kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren om de groei van onze klanten te faciliteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven