Wereldpremière tijdens open dagen Spinner • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Wereldpremière tijdens open dagen Spinner

Tijdens de open dagen bij Spinner is een nieuwe grote vijfasser te aanschouwen (foto: redactie MetaalMagazine)

Op 29 en 30 juni aanstaande organiseert Spinner de jaarlijkse open dagen in het Duitse Sauerlach, vlakbij München. Het bedrijf introduceert tijdens deze dagen een nieuwe grote vijfasser met een bereik van 1650/800 x 800 x 800. Tevens zijn alle afdelingen, waaronder ook de spindel en revolverbouw, voor het publiek opengesteld. Alle machines uit het Spinnerprogramma zijn onder spaan te zien. 

Zoals ieder jaar zijn ook dit jaar een aantal actiemachines beschikbaar die tegen sterk gereduceerde prijzen worden aangeboden. Importeur Limas organiseert een tweedaagse trip waarbij de bezoeker kennis maakt met de productiefaciliteiten van Spinner. Belangstellenden voor de georganiseerde reis kunnen zich aanmelden via verkoop@limascnc.nl. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om op eigen gelegenheid naar Sauerlach te reizen.

Spinner

Spinner is een Duits familiebedrijf en sinds 1959 actief met de ontwikkeling en productie van moderne verspaningsmachines in het kleine tot middelgrote segment. Het programma van Spinner omvat onder ander CNC draaimachines, drie- vier- en vijfassige bewerkingscentra en complexe turn-key oplossingen met automatisering. Het bedrijf is wereldwijd in 60 landen actief en heeft in Duitsland een goede marktdoordringing. Zo draaien er bij onze oosterburen in Noordrijn Westfalenland meer dan 3.000 Spinner machines bij ruim 1.200 klanten. De jaarproductie ligt ruim boven 1.200 machines met een stijgende tendens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven