Vijfassige Mikron op Techni-Show • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Vijfassige Mikron op Techni-Show

Als nieuwste model toont GF AgieCharmilles tijdens de Techni-Show 2012 de Mikron HPM 450 U. Veel klanten van GF AgieCharmilles hebben een Mikron UCP 600 Vario en zullen de nieuwe machine herkennen als de opvolger maar dan met vijfassig simultaan.

Het bewerkingscentrum HPM 450 U dat GF AgieCharmilles exposeert op de Techni-Show 2012  is verkocht aan Vaskon in Oudenaarde (B). Enkele technische gegevens van deze machine zijn: 20.000 omw / min, 60-voudig gereedschapmagazijn,  palletmagazijn zevenvoudig System 3R Dynafix, 70 bar koeling door de spindel en Brankamp ‘anti crash’-apparatuur. Lees meer over deze machine in het bijgevoegde persbericht:

 

pdf bestand  mikron_hpm_450u

 

Vonken

Ook toont GF AgieCharmilles in Utrecht de draadvonker Cut 20P. Deze machine is verkocht aan Elton in Roden in Nederland. Voor vonkboren toont GF AgieCharmilles de vonkboormachine Drill 20. Deze machine wordt geveild tijdens de beurs. GF AgieCharmilles is ook genomineerd voor een award van de Techni-Show. O.a. voor een optische camera om de gereedschappen met vol toerental te controleren, niet alleen op diameter en lengte, maar ook op vervuiling met spanen of emulsie. Voor gegevens van de Cut 20P zie de bijlage:

 

pdf bestand  CUT_20P_30P_DataSheet_EN

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven