Ga naar hoofdinhoud

Vertegenwoordiging Correa naar Dormac

Correa Norma L.

Dormac CNC Solutions, leverancier van machines voor CNC-metaalbewerking, neemt met onmiddellijke ingang de vertegenwoordiging op zich van de Spaanse fabrikant Nicolás Correa S.A., producent van grootformaat freesoplossingen.

Met de uitbreiding van haar leveringsprogramma met de freesmachines van Nicolás Correa kan Dormac CNC Solutions voldoen aan de toenemende vraag uit de markt naar hoogwaardige freestechnologie.

Grootformaat bedfreesmachines

Nicolás Correa is gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van grootformaat bedfreesmachines, gantry type machines, portaalfreesmachines en freesmachines met beweegbare kolom met grote werktafels die klantspecifiek worden opgeleverd.

De freesmachines van Nicolás Correa worden ingezet in de meest veeleisende productieomgevingen zoals de mechanische sector, energie, de automobiel-, ruimtevaart- en spoorwegindustrie.

Nicolás Correa behoort met ruim 5.400 geïnstalleerde machines tot een van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van freesmachines, meldt Dormac.

Gepatenteerde freeskoppen

De freesmachines van Nicolás Correa onderscheiden zich met een zeer hoge machinestabiliteit en de inzet van gepatenteerde freeskoppen.

In combinatie met de ram vormen deze freeskoppen het hart van alle Correa machines. De freesmachines behalen daarmee een hoge geometrische precisie over het hele werkbereik, een hoge proces betrouwbaarheid en een lange levensduur. Correa geeft dan ook 5 jaar garantie op al haar nieuwe machines.

Verkoop en service

Naast de verkoop gaat Dormac CNC Solutions ook de service aan alle bestaande Correa freesmachines in Nederland verzorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven