Verkiezing Technisch professional van het jaar • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Verkiezing Technisch professional van het jaar

Zamro organiseert de verkiezing Technisch professional van het jaar. Het startsein hiervoor is gegeven tijdens de TechniShow/ESEF.

Het gaat om de titels Technische Professional  (al werkzaam in de sector en geroemd om bijzondere projecten) en Technisch Talent (student of hooguit 2 jaar geleden de studie afgerond, initiatiefrijk en creatief vakman in spé) van het jaar. Ze hebben afgelopen jaar in hun vakgebied iets moois neergezet.

Project of service

Het kan gaan om een bijzonder project of een bepaalde goede service. Ook sociale impact of milieu-impact kan een rol spelen. Of diegene heeft een nieuw product ontwikkeld of een bestaande machine of service verbeterd.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 1 mei via www.technischprofessionalvanhetjaar.nl. Geïnteresseerden kunnen zichzelf of anderen aanmelden. De verkiezing is een initiatief van Zamro, webshop in technische benodigdheden.

Uiteindelijk wordt er per provincie een short list opgesteld. De finale vindt in de eerste week van juni plaats. Een vakjury kiest daarvoor de winnaars uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven