Van Zijl Constructie kiest voor Safan • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Van Zijl Constructie kiest voor Safan

Van Zijl Constructie BV heeft onlangs geïnvesteerd in een drietal Safan plaatbewerkings-machines: een kantbank en twee guillotinescharen. Het bedrijf is een nieuw opgerichte tak van Staalhandel van Zijl in Rotterdam.

Van Zijl Constructie koos voor de machines van Safan, een kantpers en twee guillotinescharen. Het gaat hierbij om de Safan H-Brake kantpers met een persvermogen van 240 t en een zetlengte van 3100 mm, een Safan M-Shear guillotineschaar die kan knippen tot en met 10 mm staal over een lengte van 3100 mm en een tweede Safan guillotine schaar voor het knippen van roestvast staal en aluminium.

 

Safan machines bij Van Zijl Constructie De nieuwe Safan machines opgesteld bij Van Zijl Constructie (foto: Safan)

 

Van Zijl Constructie is op 1 maart 2012 van start gegaan en richt zich voornamelijk op klein constructie-en plaatwerk. Naast lassen, ponsen en walsen verzorgt het bedrijf ook knip-en zetwerk. Vanwege het grote aandeel plaatwerk binnen de dagelijkse productiewerkzaamheden en de diversiteit daarin heeft van Zijl Constructie gekozen voor een investering in nieuwe plaatwerkmachines. Voorop stonden een hoge kwaliteit, flexibiliteit en een betrouwbare service.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven