Ga naar hoofdinhoud

Update 44 over 3D-printing

3D-printwerk gezien op de EuroMold. De volgende EuroMold is binnenkort van 6 - 9 oktober in Düsseldorf (foto: Demat/EuroMold)

Additive maufacturing (AM) zal tijdens de EMO Milano 2015 veel aandacht vragen. DMG Mori, Mazak en WFL zijn voorbeelden van firma’s die in Milaan ongetwijfeld voorbeelden zullen laten zien van werkstukken die op één machine tot stand zijn gekomen door middel van verspanen en laseroplassen.

Bij Matsuura en Sodick zul je in Italië vergelijkbare werkstukken zien, maar dan gemaakt met de poedertechnolgie. Ook Hermle biedt (als dienstverlening) het ‘Metall-Pulver-Auftrags-Verfahren’ aan. Onlangs hebben GF Machining Solutions en EOS laten weten dat ze gaan samenwerken op het gebied van 3D-printing. Kortom, veel nieuws tijdens de EMO Milano 2015. Onze eerste tweet hieronder sluit daarop aan.

Hieronder meer nieuwtjes over additive manufacturing die we de afgelopen dagen gepubliceerd hebben via @Metaalmagazine op Twitter. Al onze updates hebben we verzameld in een dossier over 3D-printing op onze site.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven