Ga naar hoofdinhoud

Twee grote Okuma dealers kiezen voor Halter

Okuma met Halter LoadAssistant robot (foto: Halter CNC Automation)

Hommel CNC Technik uit Duitsland en Celada uit Italië hebben de Halter LoadAssistant in hun leveringsprogramma opgenomen. Beide bedrijven zijn de grote Okuma dealers in Europa. Hommel CNC Technik heeft in de  showroom in Keulen (D)  een Okuma LU-3000 EX gekoppeld aan de LoadAssistant.

Celada is de grote dealer van CNC-machines in Italië. Celada zal niet alleen in Italië de Halter gaan vertegenwoordigen, maar ook in Frankrijk (waar Celada ook  Okuma verkoopt), Slovenië, Servië en Kroatië. Direct na de EMO Milano 2015 is de eerste cel bij Celada afgeleverd. Bekijk hieronder ook een video van een LoadAssistant in actie:

Ontwikkelingen

Halter is inmiddels bezig met het uitbreiden van het leveringsprogramma. Directeur Wouter van Halteren: ”In samenwerking met onze ontwikkelingspartner Fastems, werken wij op dit moment aan een uitbreiding van het leveringsprogramma. Al in het eerste kwartaal van 2016 zullen wij komen met de uitbreidingen. De nieuwe systemen zullen voorzien zijn van de mogelijkheid voor het beladen van lange assen, slimme software voor het verbeteren van het rendement en een hoge beladingscapaciteit. De introductie zal zeker plaatsvinden tijdens de TechniShow 2016, maar al in januari zullen wij een sneak preview gaan houden in de fabriek in Issum (D)”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven