Ga naar hoofdinhoud

Tubeworkx overgenomen door Indutrade      

Tubeworkx heeft zich aangesloten bij de technische bedrijvengroep Indutrade Benelux. Daarmee is het de nieuwste telg in de Indutrade-familie. Tubeworkx is gespecialiseerd in het vervormen (zagen, buigen, lassen en robotlassen, hardsolderen, etcetera) van middelgrote tot grote series koperen, stalen en rvs-buizen. Het is voor Indutrade Benelux de derde overname in korte tijd.

Tubeworkx uit Almelo verricht onder andere werkzaamheden voor de automotive-industrie, verwarmingsinstallaties, de medische sector en de solartechniek. De producten vinden hun weg naar gerenommeerde namen als: Atag, Bosch, DAF, Nefit, Nefit Industrial en Scania.

Indutrade

Indutrade Benelux uit Uithoorn is de holding waaronder de in de Benelux gevestigde bedrijven van het Zweedse, beursgenoteerde, Indutrade AB vallen. Indutrade richt zich op hoogwaardige technologieën voor industriële nichetoepassingen. De aangesloten bedrijven brengen technische componenten en systemen op de markt en verzorgen service-activiteiten.

Directeuren Marc ter Horst en Dieks Prenger (Tubeworkx) & Robert Timmer en Leo van Diemen (Indutrade) (van links naar rechts).

Lange termijn

Directeuren Marc ter Horst en Dieks Prenger van Tubeworkx geven aan dat het feit dat het bedrijf blijft bestaan zoals ze het hebben opgebouwd, de doorslag heeft gegeven om zich aan te sluiten bij de Indutrade-holding. Daarnaast onderscheidt Indutrade zich door het ontbreken van een exit-strategie. Hierdoor wordt, zo stellen zij, een gezonde langetermijnbedrijfsvoering haalbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven