Tot 15 november insturen voor TechniShow Innovatie Awards 2016 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Tot 15 november insturen voor TechniShow Innovatie Awards 2016

Metaalbewerkingsmachines voor nauwkeurige, complexe verspaningen kunnen een inzending zijn voor de Awards (foto: Reinold Tomberg)

Exposanten van de TechniShow 2016, 15 – 18 maart 2016 in Utrecht, kunnen zich tot zondag 15 november a.s. inschrijven voor de TechniShow Innovation Awards 2016. Deelname aan de awards is voor een deelnemer van de Techn-Show een gelegenheid om extra aandacht te krijgen voor noviteiten van de TechniShow.

Meer informatie over deelname is hier te vinden.  In 2014 ging de hoofdprijs naar Wila, die met het E2M-systeem voor afkantpersen de Platina TechniShow Innovatie Award 2014 in de wacht sleep. De Gouden Award ging naar Trumpf voor de Brightline Fiberlaser en de Zilveren Award is gewonnen door Cellro met de Xcelerate robotcel.  Het publiek, dat kon stemmen via de beurswebsite, koos de Resato Flexzone als publiekswinnaar. De aanmoedigingsprijs ging naar Morris Solutions en de Made In Holland Award naar Nevat met het ‘Plantenmelk’-systeem, dat tevens met de Esef Award voor Keteninnovatie naar huis ging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven