Nieuws

Tomassen Toegangstechniek neemt een belang van vijftig procent in Van Effrink & Malestein metaalbewerking. Daarmee is het bedrijf per direct mede-eigenaar geworden.

De partijen bundelen hun krachten om te vernieuwen en om elkaar te versterken. Met brancheverbreding als doel. Tomassen Toegangstechniek is gespecialiseerd in toegangsbeveiliging en -techniek. Van Effrink & Malestein richt zich op metaalbewerking, elektroverkoop en sleutelservice. Voor nu blijven de bedrijfsnamen van beide partijen hetzelfde. In de komende tijd verhuist Tomassen Toegangstechniek naar het pand van Van Effrink & Malestein op industrieterrein Harselaar in Barneveld.

‘Extra kansen’
Aartjan Tomassen heeft het bedrijfsdeel van Sjaak Malestein overgenomen. De nieuwe mede-eigenaar is erg tevreden met deze stap. “Tomassen Toegangstechniek groeit hard in de particuliere markt en is een betrouwbare partner voor de retail. Terwijl Van Effrink & Malestein in de loop der jaren een zeer goede naam heeft opgebouwd binnen de overheid, wat ons extra kansen biedt.” Volgens Henk van Effrink werkt het ook de andere kant op: ‘Wij willen samenwerken aan nieuwe ideeën en ons bedrijf toekomstbestendig maken. Door deze samenwerking bundelen we meerdere specialismen.”

Geleidelijke overgang
Het personeel van beide partijen gaat met elkaar samenwerken. Er komt een nieuwe huisstijl voor Van Effrink & Malestein, die aansluit bij de huisstijl van Tomassen Toegangstechniek. In de toekomst zullen de partijen samengaan in één bedrijf onder de naam Tomassen Toegangstechniek. Deze verandering wordt geleidelijk aan binnen vijf jaar doorgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven