Teqnow wil helpen met duurzaamheid • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Teqnow wil helpen met duurzaamheid

Bedrijven krijgen steeds meer te maken met duurzaamheid, circulaire economie, energietransitie en andere milieugerelateerde onderwerpen. Teqnow merkt dat veel mkb-ondernemers al gericht met deze onderwerpen aan de slag zijn en dit verder willen versterken. Daarom wil dit platform ook op duurzaamheid gerichte onderwerpen oppakken. “Maar wel op een pragmatische manier, zodat een mkb-ondernemer er echt iets mee kan.”

Teqnow richt zich van oudsher op het ondersteunen van mkb-maakbedrijven op technisch gebied. Dit platform van Koninklijke Metaalunie zorgt voor kennisoverdracht, onder meer over digitalisering, robotisering en productieautomatisering. Doel is de concurrentiekracht van de bedrijven te vergroten.

Bijeenkomst en webinar

Nu wordt dus ook gefocust op onderwerpen die te maken hebben met duurzaamheid. Zo organiseert Teqnow de komende tijd een grootschalige bijeenkomst en een webinar die in het teken staan van duurzaam en circulair ondernemen.

De fysieke bijeenkomst heeft als thema: ‘Energietransitie: Waterstof, is dat iets voor mijn bedrijf?’. Deze wordt gehouden op 11 april bij Koninklijke Metaalunie in Nieuwegein.

Het webinar heeft als thema ‘Duurzaamheid en circulaire economie: De eerste stap naar circulair produceren’. Dit webinar, dat op 20 april wordt gehouden, heeft een praktische aanpak voor het hele mkb.

Om de bijeenkomst en het webinar te kunnen volgen, moeten bedrijven deelnemer worden van Teqnow. Deelnemerschap is voor leden van Koninklijke Metaalunie gratis, niet-leden betalen een jaarlijkse bijdrage van 250 euro per jaar.

Meer informatie

Kijk op de website, mail naar info@teqnow.nl of bel via 030-605 33 44.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven