Nieuws

Tech incubator naar The Hague Tech

YES!Delft The Hague verhuist naar The Hague Tech. De ‘tech incubator’ kiest voor verhuizing naar dit innovatiecentrum om zo te kunnen samenwerken aan de gezamenlijke missie: het faciliteren van  ondernemers in hun groei en het stimuleren van digitale innovatie.

YES!Delft The Hague, de digital hub van de organisatie, heeft 3 belangrijke activiteiten, stelt Ras Lalmy van deze tech incubator. “Allereerst het ondersteunen van ambitieuze en veelbelovende tech startups met de ontwikkeling van hun digitale innovaties. Daarnaast helpen we bedrijven ook in hun innovatiereis. En voor de publieke sector zijn we actief met het uitrollen van een ambitieus GovTech programma om digitale innovaties in dit domein te versnellen.”

“Dit resoneert in hoge mate met The Hague Tech’s ambitie en community”, vertelt Lalmy. “Daarom zijn we naar hun locatie verhuisd. Samen met onze startups en het lokale ecosysteem hebben we er alle vertrouwen in dat we een brede acceptatie van innovatieve oplossingen kunnen versnellen.”

‘Hogere waarde genereren’

Olga Wielders, medeoprichter van The Hague Tech is blij met de verhuizing: “Samen kunnen we een hogere waarde genereren en sneller innoveren. We zullen werken aan gezamenlijke programma’s op het gebied van kunstmatige intelligentie, diversiteit in technologie en GovTech; technologieën die zijn ontworpen voor overheidsdoeleinden.”

“Het past bij onze ambitie om een nationale GovTech hub te bouwen. Gezamenlijk kunnen we werken aan het versterken van het digitale startup ecosysteem in Den Haag en de IT&Security Campus.”

Saskia Bruines, wethouder en locoburgemeester van de gemeente Den Haag, verwelkomt de samenwerking: “Het feit dat zij de krachten bundelen zal leiden tot een nog sterkere Haagse startup community.”

YES!Delft

YES!Delft, met het hoofdkantoor in Delft, geeft aan te helpen om een “positieve impact op de wereld te maken door middel van ondernemerschap en een uitgebreid opstart-ecosysteem”.

In 2019 opende YES!Delft The Hague, gericht op kunstmatige intelligentie en blockchain. Binnenkort wordt een nieuw kantoor geopend in Rotterdam dat een Flagshipstore van de Zuid-Hollandse incubator wordt.

The Hague Tech

The Hague Tech geeft aan een hub te zijn met “een diverse en vooruitstrevende community en een platform voor vernieuwing”. “Een levendige gemeenschap, samenwerkings- en co-creatiemogelijkheden, vergaderingen en evenementen, en ondersteuning bij het opzetten van een bedrijf in Den Haag zijn allemaal onderdeel van het ecosysteem.”

Bedrijven die op zoek zijn naar een plek om hun bedrijf uit te breiden of te versnellen, om te co-creëren, of om samen te werken in een innovatief ecosysteem zijn welkom om mee te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven