Teach-in draaien en frezen bij Dormac • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Teach-in draaien en frezen bij Dormac

Dormac CNC Solutions legt dit jaar op de Metavak de focus op teach-in draaien en frezen. Dormac kort geleden het dealerschap voor Pinacho Teach-in draaibanken aangegaan.

Dormac verkoopleider Joost Verschure: “Ingegeven door de huidige marktomstandigheden zien we de vraag naar betaalbare teach-in draai- en freesmachines weer terugkomen. Met onze Teach-in freesmachines van CinchMill voorzien we in de freesbehoefte en met de Pinacho teach-in draaibanken hebben we nu ook weer de juiste prijs/technische invulling.

 

Metavak

Op de Metavak toont Dormac de Pinacho Rhino 325, uitgerust met een Fagor dialoogbesturing waarmee deze draaibank zowel in teach-in mode, als CNC inzetbaar is. Op freesgebied laat Dormac een CinchMill 30 freesmachine zien. Dankzij de Nederlandstalige dialoog-besturing kan iedere operator met de CinchMillfreesmachines in één dag aan de slag, zonder  ISO-codes aan te leren. De CinchMill teachin freesmachines zijn leverbaar met CTEK, Fagor of Fanuc besturing, gereedschapwisselaar en een vierde as. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven