Talent en vakvrouw in het zonnetje • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Talent en vakvrouw in het zonnetje

(Foto: Freestock.)

Speciaal voor jonge talenten en vakvrouwen in de sector, zijn de Jong Metaal Award en de Vakvrouw Metaal Award geïntroduceerd. Collega’s, werkgevers, opleiders of klanten kunnen hiervoor kandidaten aanmelden. De twee awards worden uitgereikt tijdens de Nederlandse Metaaldagen door Metaalunie-voorzitter Fried Kaanen.

De Jong Metaal Award is bestemd voor dat aanstormende talent (max. 25 jaar) dat ondanks de prille carrière binnen de sector een opmerkelijke drive en knowhow laat zien.

De Vakvrouw Metaal Award is bestemd voor talentvolle vrouwelijke vakspecialisten die een hartelijke aanmoediging verdienen en minimaal 2 jaar actief zijn binnen de metaalsector.

Voordragen

Collega’s, werkgevers, opleiders maar ook klanten kunnen tot 22 augustus 2021 hun talent of vakvrouw via het speciale formulier voordragen als potentieel kandidaat.

Voor een zorgvuldige selectie is het verplicht om de voordracht schriftelijk te motiveren en te illustreren met visie, geleverde inspanningen of werk van de kandidaat.

De kandidaten hoeven voor deze awards niet specifiek actief te zijn als technicus. Ook managers en andere vakspecialisten komen in aanmerking.

De genomineerden worden rond 29 augustus bekendgemaakt. Zij sturen daarna een filmpje naar de jury om zich te presenteren. Wat waren de mijlpalen en drijfveren tot zover en wat verwacht de genomineerde van de toekomst?

De winnaars krijgen de awards uitgereikt tijdens de Nederlandse Metaaldagen, die van 15 t/m 17 september worden gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven