SVT stuurt Sato snijmachine aan met Profirst • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

SVT stuurt Sato snijmachine aan met Profirst

Vlak voor het einde van het jaar koos SVT Nederland voor Profirst CADCAM voor de aansturing van hun nieuwe Sato snijmachine. Naast de Sato snijmachine is er bij SVT geïnvesteerd in een nieuwe Darley kantbank en een gebruikte platenwals.

Na samen in totaal 35 jaar werkzaam te zijn geweest bij een bedrijf in de plaatbewerking, kriebelde het bij Luuk van Malenstijn en Richard Kraak om zelf iets nieuws te beginnen. Dit viel samen met de kans om met een derde compagnon, Vink Barneveld, een nieuw bedrijf op te zetten. Dit leidde ertoe dat na enkele maanden van voorbereiding in januari het nieuwe bedrijf, Staalplaat VerwerkingsTechniek Nederland in Brummen een feit is.

 

SVT heeft gekozenn voor een Sato snijmachine met autogeen- en plasmasnijtoorts in combinatie met een Kjellberg bron, in Nederland geleverd door Brugman Machines (foto's: Widenhorn)

SVT heeft gekozenn voor een Sato snijmachine met autogeen- en plasmasnijtoorts in combinatie met een Kjellberg bron, in Nederland geleverd door Brugman Machines (foto’s: Widenhorn)

 

Profirst 

Voor de aansturing van de Sato snijmachine werden verschillende nestingssystemen bekeken. Uiteindelijk viel de keuze op Profirst CADCAM geleverd door Widenhorn. Naast de eenvoud in gebruik en dat alles Nederlandstalig is, beschikt PROfirst CADCAM ook over een complete database voor producten, orders en materiaal. De materiaaldatabase is ingericht met een automatische restplaten-opslag en mogelijkheden voor certificering, zodat door SVT  gemaakte producten kunnen worden voorzien van alle benodigde informatie.

 

(bron: Nieuwsbrief Widenhorn)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven