Style op Demoplein Metavak • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Style op Demoplein Metavak

Style 510 draaibank (foto's: Style).

Style CNC Machines staat op de Metavak op de eigen stand onder meer met een 510 (1350) draaibank en een BT 1500 freesbank. Ook verzorgt het bedrijf in samenwerking met de Hoffmann Group het Demoplein.

Op het Demoplein staan een 510 draaibank en een MC1000 bewerkingscentrum. Bezoekers kunnen daar tijdens de vakbeurs een product laten maken dat ze als aandenken kunnen meenemen. Ook is er een photo booth waar bezoekers een foto van zichzelf kunnen maken.

De nadruk bij het Demoplein ligt op het overdragen van kennis over verspaning en de verschillende mogelijkheden. Omdat dit jaar de toekomst tijdens de vakbeurs centraal staat, wil het bedrijf onder andere scholieren en beginnend technisch personeel enthousiast maken als het gaat om draaien en frezen.

MC 1000 bewerkingscentrum. Ook te zien op het Demoplein.

Geschoold personeel nodig

Er is meer dan ooit goed geschoold technisch personeel nodig in dit beroepenveld, stelt het bedrijf. Style wil daarom laten zien wat er allemaal mogelijk is met CNC techniek.

Ook de snelheid van de Style machines wordt gedemonstreerd. “Efficiency is voor (productie)bedrijven steeds belangrijker en als het gaat om enkelstuks en kleine series, behoren de Style machines tot de snelste en meest toegankelijke ter wereld”, aldus het bedrijf. Het proces, van materiaal tot eindproduct, wordt door de werkende machines getoond.

De Maakindustrie Dag

Het bedrijf hield eerder deze maand in Bunschoten mini-beurs “De Maakindustrie Dag”, met bedrijven als SafanDarley, Dynobend, Bewo, De Ridder, Haimer, Cellro, Hoffmann Group, Rhenus, Cad2M, DoAll, Schunk en Seco Tools. Deze beurs was een voorbeschouwing op de TechniShow van maart.

Style CNC staat tijdens de Metavak op standnummer 234 en op het Demoplein

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven