Ga naar hoofdinhoud

Style High Tech op AMB 2010

Style High Tech zal op de komende vakbeurs AMB 2010 in Stuttgart (D) aanwezig zijn. De Nederlandse fabrikant van CNC draai- en freesbanken zal op haar eigen stand in samenwerking met het dochterbedrijf Style High Tech GmbH en twee partnerbedrijven een tweetal Style draaibanken demonstreren.

Style High Tech is sinds begin dit jaar actief met een eigen vestiging in Duitsland: Style High Tech GmbH. Wouter van Halteren, directeur van Style High Tech over de deelname aan de AMB: “Reeds tijdens de Metav in Düsseldorf werd duidelijk dat het een juiste keuze is om klanten in Duitsland rechtstreeks te benaderen. Inmiddels staan er meer dan 100 machines in de markt en is gebleken dat de gebruikersvriendelijke Style Besturing enorm aanslaat in Duitsland. En dat is des te opmerkelijk in een machinebouwland als Duitsland. Vanzelfsprekend zijn we daarom ook aanwezig tijdens de AMB in Stuttgart met onze eigen stand.”

 

Style high tech op amb 2010

Style High Tech heeft veel machines verkocht in Duitsland (foto’s: Paul Quaedvlieg)

 

Tijdens de AMB 2010 laat Style High Tech een tweetal draaibanken zien, de Style 510 en Style 650. Deze draaibanken zijn voorzien van de nieuwste versie draai- en freessoftware versie 3.40, die begin juni in Bunschoten werd geïntroduceerd. Behalve een nieuwe gebruikersinterface valt de nieuwe software op door een verder verbeterde gebruikersvriendelijkheid. Tijdens de beurs zijn tevens de partnerbedrijven FTS en Kaiser aanwezig die verantwoordelijk zijn voor de service en verkoop in zuid en oost Duitsland.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven