Nieuws

Sheet Metal Experience tijdens Metavak

Pasterkamp Metal Sheet Solutions laat bezoekers op de Metavak tijdens de Sheet Metal Experience de ‘futuristisch aantrekkelijke en innovatieve mogelijkheden ervaren met verschillende bewerkingstechnieken’.

Het Plaatbewerkingsplein staat in het teken van de Sheet Metal Experience, dat mogelijk is gemaakt door Pasterkamp Metal Sheet Solutions. Bezoekers kunnen hier ook de werking ervaren van fiber lasersnijden vanaf coil in combinatie met servo aangedreven ponsunits, van Dalcos uit Italië, partner van Pasterkamp Metal Sheet Solutions.

CNC-gestuurde zetbank

Een andere deelnemende partner is Thalmann uit Zwitserland. Dit bedrijf laat zien hoe een CNC-gestuurde dubbelwerkende zetbank werkt. Leverancier Bemet is ook actief aanwezig op dit plein om de noodzaak van interne logistiek te presenteren, met de nadruk op de belangrijke koppelingen vanuit het ERP-pakket naar de machine en terug.

Rolvormen

3D-rolvormen maken zeer complexe vormen mogelijk met wisselende afmetingen in één product. Volgens het bedrijf neemt ook het mobiele rolvormen een vlucht. Dan gaat het om complete profielen met geponste gaten en op lengte gerolvormd vanuit een container. Pasterkamp laat de mogelijkheden zien.

Pasterkamp Metal Sheet Solutions op Metavak: standnummer 169 en Plaatbewerkingsplein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven