Ga naar hoofdinhoud

Schuler-vestiging in Hessdorf is 60 jaar

Frank Klingemann (links) en Benjamin Fürst (foto: Schuler).

Hermann Schleicher (die in 2005 overleed) is 60 jaar geleden voor zichzelf begonnen in een kleine garage in het Duitse Erlangen. Hij richtte de naar hem vernoemde machinefabriek op en ontwikkelde onder meer de pneumatische gripperfeed. In 1990 sloot het bedrijf zich aan bij Schuler.

Nu worden in de locatie in Hessdorf nog steeds transfersystemen voor persen geproduceerd, maar ook producten als coil- en laserblanking-lijnen.

Groot feest

De 250 medewerkers in Hessdorf hebben de mijlpaal met een groot feest gevierd op hun locatie, meldt het bedrijf.

“Schuler kan terugkijken op een lange traditie in Hessdorf”, zegt Frank Klingemann, directeur van de divisie Industrie. “De coil-, transfer- en blanking-lijnen blijven onze klanten over de hele wereld een hogere output, efficiëntie en flexibiliteit bieden.”

“Mijn grote dank gaat uit naar al onze medewerkers. We bedanken hen voor hun jarenlange onvermoeibare inzet” zegt site manager Benjamin Fürst.

‘Vanaf coil snijden’

“Onze coil-lijnen en transfers maken een pers echt productief. En met onze laserblanking-lijnen hebben we laten zien dat je zelfs zonder dure en zware matrijzen vanaf coil kunt snijden.”

Klingemann en Fürst werden zelf ook in het zonnetje gezet vanwege hun eerdere 25- en respectievelijk 40-jarige dienstverband bij Schuler in Hessdorf. Zij bereikten dit gedurende de covid-periode dus kon een feest toen niet doorgaan.

Frank Klingemann, managing director van de divisie Industrie (links op de foto), en Benjamin Fürst, locatiemanager en directeur Global Automation vieren hun eigen 25-jarig en 40-jarige dienstverband samen met het 60-jarig bestaan van de Schuler Hessdorf-vestiging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven