Scherpe prijs Chiron met Baseline • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Scherpe prijs Chiron met Baseline

Begin maart maakten tijdens het open huis in Tuttlingen (D) meer dan 1500 bezoekers kennis met de nieuwe Baseline van machinebouwer Chiron. Op zich geen nieuwe machines, maar meer een eigentijds marketingconcept om met name toeleveranciers snel een machine te kunnen leveren tegen een scherpere prijs dan voorheen.

Jobbers zijn eigenlijk een nieuwe klantenkring voor Chiron. De machines uit Tuttlingen zijn op zich goed inzetbaar voor jobshops, echter omdat Chiron een project-georiënteerde organisatie heeft met de nadruk op klanspecifieke engineering, is de machineprijs in vergelijking met andere leveranciers aan de hoge kant. Voorconfiguratie is de oplossing die gekozen is.

  

Baseline machine bij Chiron in Tuttlingen

Een vijfassige FZ12 FX Baseline in de demonstratieruimte van Chiron in Tuttlingen (D). De Baseline machines zijn herkenbaar aan de witte deuren (foto: Reinold Tomberg,  kijk hier voor meer foto’s van ons bezoek aan Chiron)

 

Voorconfiguratie

Er zijn nu zeven machines voorgeconfigureerd. Deze machines zijn geoptimaliseerd voor het gebruik door toeleveranciers. De machines zijn met één druk op de knop te bestellen. Alles ligt vast, er is geen extra engineering en projectplanning meer nodig en de machinezijn snel te leveren. 

 

In een komend nummer van Metaal Magazine meer informatie over de Basline van Chiron. In ons land wordt Chiron vertegenwoordigd door Oude Reimer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven