Ga naar hoofdinhoud

SafanDarley vernieuwt app

SafanDarley heeft de apps van het bedrijf (de Send & Bend app en de toolbox) geïntegreerd in één applicatie. Dat maakt dat alle informatie van de 2 apps nu op één plek staat. Deze apps zijn in 2014 ontwikkeld om het werkproces te ondersteunen.

De vernieuwde app heeft, aldus SafanDarley, een moderne uitstraling, werkt zeer snel en beschikt over enkele nieuwe functies. Zo kunnen de resultaten nu naar het eigen e-mailadres gestuurd worden. Ook is de app nu in diverse talen beschikbaar.

Send & Bend

De Send & Bend applicatie is ideaal voor onder andere de gevelbekleding industrie die op locatie metalen afwerkprofielen inmeten voor de metaalzetterij en andere bedrijven die veel met sjablonen werken.

Met de app kunnen de meest gangbare profielen en maatvoeringen worden geselecteerd, die direct vanaf de bouwplaats naar de plaatwerkerij kunnen worden gestuurd.

E-Toolbox

De SafanDarley E-Toolbox is een applicatie voor gebruikers die metaal buigen en knippen. Verder geeft het allerlei informatie over SafanDarley en zijn producten.

De toolbox is onderverdeeld in 3 typen tools: E-Cut, E-Bending en Q-Calculation.

Het onderdeel E-Cut is een hulpmiddel om de maximale knipcapaciteit van de guillotine schaar voor verschillende materialen te berekenen.

E-Bending is een tool dat eenvoudig de benodigde perskracht van een vooraf bepaalde materiaal/matrijs-verhouding berekent.

De Q-Calculation applicatie is noodzakelijk voor het bewaken van de installatiehoogte. De app draait op de achtergrond als standaard website. Zo wordt altijd met de meest recente versie gewerkt en hoeft de app niet geüpdatet te worden.

De nieuwe app, die beide bestaande apps combineert, biedt de gebruiker behalve de tools ook het laatste SafanDarley nieuws.

Bekijk de app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven