Safan Darley toont E-Brake range • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Safan Darley toont E-Brake range

E-Brake 35-40T Premium Ergonomic (foto:SafanDarley).

Tijdens de komende Metavak toont SafanDarley zowel de high-end E-Brake Ultra lijn als de basislijn, de E-Brake Premium. Ook staat de AutoPOL offline buigsimulatie-software centraal, waarbij de nieuwste functionaliteiten worden laten zien.

De E-Brake Ultra is standaard voorzien van CNC bombering en beschikt over een dubbel beeldscherm. Optioneel kan de E-Brake Ultra worden uitgerust met een 3D achteraanslag en het E-Bend L Blue hoekmeetsysteem. Dit gepatenteerde systeem maakt gebruik van blauwe laser-sensoren. Het blauwe lichtspectrum van de E-Bend L Blue is veel beter te onderscheiden van natuurlijk licht, zodat reflecties en zonlicht de meting niet verstoren.

Basisversie

De E-Brake Premium is de basisversie met een scherpe prijsstelling. De Premium uitvoeringen zijn uitgerust met alle benodigde toebehoren van een moderne kantbank.

De E-Brake 35T en 40T versies kunnen optioneel worden uitgerust met een ergonomisch pakket, wat vooral bij het buigen van grote series voordeel biedt. Het ergonomisch bedieningsgemak resulteert in een hogere productiviteit.

AutoPOLsoftware

Een van de highlights tijdens de Metavak wordt de AutoPOL offline buigsimulatiesoftware, een modern 3D-systeem om kantbanken offline te programmeren en 3D CAD-bestanden te ontvouwen.

De optionele Batch & Remote-functionaliteit maakt automatische bewerking van meerdere onderdelen mogelijk. Het verlaagt de programmeerkosten aanzienlijk en rapporteert het resultaat voor elke stap in het proces.

De Metavak in Gorinchem wordt gehouden van 8 t/m 10 oktober. SafanDarley staat op stand D122

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven