Ga naar hoofdinhoud

Roemheld configurator voor rol- en kogelbanen

Roemheld is gestart met een configurator voor rol- en kogelbanen. Afnemers kunnen via internet deze banen geheel naar eigen specificaties samenstellen en bestellen; zelfs met een smartphone of tablet. De configurator is binnenkort ook beschikbaar als app.

Kogel- en rollenbanen zijn bedoeld voor gebruik in T-slots van persen en systemen. Ze vergemakkelijken en versnellen het inbrengen, wisselen en positioneren van gereedschappen. Rollenbanen maken een lineaire beweging mogelijk, terwijl zware vrachten via kogelbanen makkelijk verplaatst kunnen worden.

Vereenvoudigt bestelproces

De configurator geeft een overzicht van het aanbod kogel- en rollenbanen en vergemakkelijkt het bestelproces. Gebruikers krijgen met een druk op de knop gewenste tekeningen, technische gegevens en bestelnummers. Andersom zijn deze gegevens door het ingeven van het bestelnummer ook op te vragen. Ook zijn in het systeem direct vragen te stellen. De configurator maakt het aanvragen van producten eenvoudiger en zorgt dat het aantal fouten in het bestelproces vermindert.

Diverse modellen/breedtes

Er zijn hydraulische en veerbediende modellen, verkrijgbaar in 6 verschillende groefbreedtes. Ook is er keuze uit een aluminium of stalen behuizing. De gewenste lengte, balafstand en groefdiepte kunnen vooraf worden ingevoerd. Andere data, als draaglast, olieverbruik en de maximaal mogelijke temperatuur tijdens het proces, volgen in een duidelijk overzichtje. Ook is direct een technische tekening met alle afmetingen en relevante cataloguspagina op te roepen.

De configurator is al in het Duits, Engels en Frans beschikbaar, in zowel het metrieke stelsel als het VS-maatsysteem. Binnenkort volgen versies in het Spaans, Italiaans, Pools en Chinees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven