Rijva splitst activiteiten op • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Rijva splitst activiteiten op

Rijva blijft zich na de opsplitsing toeleggen op de verkoop van nieuwe en gebruikte machines waaronder de Sangiacomo, IMV persen en de Dimeco randapparatuur (foto: Rijva)

Rijva uit Vaassen heeft met ingang van 1 februari haar activiteiten op het gebied van service en reparatiewerkzaamheden overgedaan aan een nieuwe onderneming: Nubec Service & Parts. Rijva blijft gevestigd op het oude adres. Nubec betrekt een nieuw pand aan de Radeweg 6 in Vaassen.

Rijva blijft zich toeleggen op de verkoop van nieuwe en gebruikte machines waaronder de Sangiacomo, IMV persen en de Dimeco randapparatuur. Nubec richt zich voortaan op het periodiek onderhoud en de inspectie van spaanloze bewerkingsmachines, installaties en randapparatuur. Het leveren van vervangingsonderdelen voor alle merken excenterpersen en randapparatuur wordt tevens ondergebracht bij Nubec. Beide bedrijven blijven nauw samenwerken waardoor een totaaloplossing in spaanloze bewerkingen gegarandeerd blijft.

“Reden voor de opsplitsing is maximale focus” aldus Harry van Rijssen en Bas Zwerwer. “Binnen beide bedrijfsonderdelen is er groei te realiseren”. Bij de opsplitsing gaan geen banen verloren. Het personeel, de vier technici, gaan mee naar de nieuwe onderneming.

De Dimeco Linacut op de EuroBlech 2014 in Hannover (foto: Reinold Tomberg)
De Dimeco Linacut op de EuroBlech 2014 in Hannover (foto: Reinold Tomberg)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven