RapidPro 2015 goed bezocht • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

RapidPro 2015 goed bezocht

Deze warmtewisselaar is 3D-geprint door Addlab uit Eindhoven. De dwarsdoorsnede laat goed de interne kanalen en de voordelen van additive manufacturing zien

Gisteren bezocht de redactie van Metaal Magazine de vijfde editie van de RapidPro in Veldhoven. Deze drukbezochte beurs is dit jaar verlengd met een extra dag om de meer dan 5.000 verwachte bezoekers een optimale kijk te kunnen geven op alles wat met additive manufacturing, rapid prototyping en productontwikkeling te maken heeft.

De RapidPro is onderverdeeld in twee secties: RapidPro Industrial en RapidPro Home Professional. Met name de industriële toepassingen trokken onze aandacht. Met 3D-geprinte warmtewisselaars met inwendige contouren, gereedschappen met interne koelkanalen, een titanium mountainbike in delen geprint op een metaalprinter van Renishaw, verschillende interessante machines en optische scansystemen geven exposanten een indruk van de mogelijkheden van additive manufacturing.

Uiteraard heeft Metaal Magazine de nodige foto’s geschoten op deze beurs. Speciaal voor onze abonnees is deze fotoreportage nu online te bekijken.

De RapidPro is nog tot en met donderdag 5 maart te bezoeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven