Primoteq en Bijlsma gaan samen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Primoteq en Bijlsma gaan samen

Primoteq en Bijlsma Hijs- en Heftechniek gaan samen verder. Moederbedrijf KIS Partners brengt de twee bedrijven samen in een nieuwe groep. Primoteq en Bijlsma vormen samen de Nederlandse organisatie van het Noorse industriële servicebedrijf.

KIS (Kran og Industri Service) heeft daarover overeenstemming bereikt met de aandeelhouders van beide Nederlandse bedrijven.

In de nieuwe structuur verwerft het consortium een sterke regionale aanwezigheid in Nederland en wordt landelijke dekking op het gebied van service en inspecties op hijs- en hefmaterieel gerealiseerd.

Bijlsma is daarnaast gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van standaard en custom hijsinstallaties. Primoteq brengt hoogwaardige kennis en kunde in op het gebied van (CNC) bewerkingstechniek en lasersnijtechniek.

‘Veel voordelen’

“We zien veel voordelen in de samenwerking met Bijlsma en nieuwe (internationale) mogelijkheden met de kennis en het netwerk van KIS in de groep”, zegt Joost Rings, managing director Primoteq.

Arjan Rijpkema, directeur Bijlsma Hijs- en Heftechniek kijkt met veel vertrouwen uit naar de nieuwe samenwerking tussen alle specialisten. “Het uitgebreide netwerk en de grote hoeveelheid kennis zal bijdragen in de verdere verbetering van onze diensten en producten.”

Primoteq en Bijlsma zijn en blijven zelfstandige bedrijven in de groep en behouden hun identiteit. De Nederlandse organisatie van het Noorse KIS zal de activiteiten verder uitbouwen. Aanvullende activiteiten van KIS zullen via Primoteq of Bijlsma in Nederland worden aangeboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven